Álmai otthona többé nem álom

Szolgáltatások

Generál kivitelezés

Tervezéstől a lakhatási engedély kézhezvételéig visszük a projektet. Dőljön hátra, vagy dolgozzon változatlan intenzitással, mi közben megépítjük álmai otthonát. A kivitelezés teljes időtartama alatt teljes körű betekintést biztosítunk az egyedi igények maximális figyelembevétele mellett.

Felújítás

Otthonát időszerű lenne felújítani? Szükséges egy kis renoválás a konyhában, fürdőszobában? Gyerekei cseperednek és külön szobát szeretnének? Homlokzatot szigetelne, nyílászárót cserélne, vagy tetőt újítana fel? Esetleg napelem gondolatával kacérkodik?
Kérdéseire a válasz Mi vagyunk - keresse Cégünket bizalommal, mi segítünk a megújulásban.
Ne feledje, az említett beruházások hatását a rezsi csökkenésén is észlelni fogja.

Állványozás

Homlokzatot szigetelne, de szüksége lenne állványra? Bízza Csapatunkra a piszkos munkát, mi kiszállítjuk, megépítjük, majd a munka befejeztével elbontjuk és elszállítjuk az Önnek szükséges állványrendszert. Megbízható állványrendszereink 500 négyzetméteres felület felállványozására állnak rendelkezésre.

Estrich betonozás

Az estrich betonaljzat tökéletes választás irodákba, családi házakba, garázsokba, csarnokokba és különböző intézményekbe. Műszakilag és minőségileg is hatványozottan jobb választás más aljzatokhoz képest. Szakembereink elkészítik Önnek az aljzatot hideg és melegburkolatokhoz, ráadásul elfelejtheti a költséges aljzatkiegyenlítőt is.

Alap-, Födémzsaluzás

Építkezése a zsaluzás fázisba ért, azonban nem akar deszkákat tákolni, betont pazarolni? Vagy kőművesként, ácsként szüksége lenne egy alvállalkozóra, aki a zsaluzás terhét levenné a válláról? Precíz Csapatunk két nap alatt kiszállítja, megépíti majd a munkafolyamatok végeztével lebontja a professzionális zsalurendszerünket. Ne bízza a véletlenre, a mi szakembereink megoldják alapjának vagy födémjének zsaluzását!​

Eszköz-, gép bérbeadás

Úgy döntött, hogy belevág saját otthonának felújításába, vagy az építőiparban dolgozik, azonban nem rendelkezik minden egyes munkaeszközzel, géppel. Nézzen körül Nálunk, béreljen Tőlünk eszközöket, gépeket kedvező áron. Garantáljuk segítségükkel könnyebbé, gyorsabbá válnak a munkafolyamatok!​

Hivatásunk a szenvedélyünk

Értéket teremtünk

Ügyfeleinkkel szoros kapcsolatot ápolunk, ezért számunkra is kihívás a víziójuk megvalósítása - akár építkezésről, akár felújításról legyen szó. Ezért bátran állíthatjuk, nem csupán házakat építünk, otthonokat is!

Komplett árajánlat

Nincsenek rejtett költségek, Önnek csupán az árajánlatban meghatározott, és leegyeztetett költségekkel kell kalkulálnia.

Teljeskörű lebonyolítás

Komplett kivitelezést vállalunk, minden apró részletről gondoskodunk A-Z-ig. Így garantáltan nem maradnak feladatok, amelyek a projekt közben vagy a végén Önre maradnának.

Folyamatos kapcsolattartás

Az ingatlan felújítása, építése nem a színfalak mögött zajlik. Folyamatosan tartjuk Önnel a kapcsolatot, így bármikor tájékozódhat az egyes részfolyamatok előrehaladottsági fokáról.

Szakmai tapasztalat

Több éves tapasztalatunk és széles kapcsolati hálónk segítségével Önnek a legjobb megoldást tudjuk biztosítani. Megvalósításban számunkra nincs akadály.

Ügyfélélmény

A tökéletességre törekszünk, így a munkafolyamatok végeztével célunk, hogy Ügyfeleink elégedetten vegyék birtokba álmaik otthonát.

Rugalmas fizetési feltételek

Egyes munkafolyamot elkészültét követően résszámlakkal történik a teljesítés. A végszámla kiállításra a munka teljes befejeztével, átadás-átvételt követően kerül sor.

Garancia

Számunkra a minőségi munka jelenti a garanciát, ezért mindenre teljeskörű garanciát vállalunk. A garancia időszaka munkafolyamatonként változik, a konzultáció során kerülnek pontosításra.

Közös munka lépései

Ügyfeleink felkeresnek minket, amennyiben a weboldalon keresztül hagytak üzenetet mi fogjuk felkeresni Önöket!

Ezen a ponton felvesszük Ügyfeleink pontos igényeit, megismerkedünk terveikkel, elképzeléseinkkel.

Az előzetes megbeszélések, és helyszín bejárás alapján árajánlatot adunk. Leegyeztetjük Ügyfeleinkkel a pontos mérföldköveket, a vállalási határidőt.

Szerződéskötést követően csapatunk belekezd a kivitelezésbe, felújításba. A munka végeztével átadásra, majd lezárásra kerül a projekt.

Ügyfeleink véleménye

"Az általam vásárolt ház teljes felújításra szorulót, elképzelésem is alig volt arról, hogyan születik ebből lakható ingatlan. Szerencsére a Szépítőknek mindez nem jelentett problémát, hatalmas energiával vetették bele magukat a munkába, és végig tudták milyen lesz a végeredmény."
CSALÁDI HÁZ FELÚJÍTÁS - SÁRBOGÁRD
"Fűtéskorszerűsítéssel illetve fürdőszoba felújítással bíztam meg a Csapatot. Számomra az volt pozitív, hogy mindent lépésről-lépésre átbeszéltünk, tudtam mikor mi fog történni. Csodás, és precíz munkát végeztek. Köszönöm!"
FÜRDŐSZOBA, fŰTÉS REKONSTRUKCIÓ - BUDAPEST
"Kőművesként dolgozom, ezért többször szükségessé vált a saját munkáimhoz zsalurendszert bérelni a Cégtől. Rugalmasan kezelték, egyeztettünk előtte. A saját munkám elvégzése könnyebb volt így, hogy profi zsaluanyaggal tudtam dolgozni. Pontosan kiszállították a címre."
Eszközbérlés - EGYÉNI VÁLLALKOZÓ
"Nagy fába vágtuk a fejszénket egy építkezéssel, ezért inkább generál kivitelezésben gondolkoztunk. Az Acél-Művek Magyarország Kft-re esett a választásunk, mert láttuk, már máskor is végeztek hasonló munkákat. Már az első találkozásnál meggyőzött minket az Ügyvezető felkészültsége, embersége. Több egyeztetés után már tudtuk jó kezekben lesz az otthonunk. Azóta már 40%-os készültségnél tartunk, az ütemezésnek megfelelően dolgozik a Csapat. Az építkezést nyomon tudjuk követni akár személyesen is, így úgy érezzük mi is részesei vagyunk az Otthonunk épülésének."
Családi ház GENERÁL KIVITELEZÉS - velence