Jelenleg egy három lakásos családi ház generál kivitelezésén dolgozik cégünk. A kivitelezési feladat számunkra a telek megvásárlásával kezdődött, majd a tervezési-statikai fázis következett. Ezt követően a tervdokumentáció engedélyeztetése, közmű szolgáltatókkal való szerződéskötések lebonyolítása történt.

A közmű szerződéseket követően azonnal elkezdődtek az építkezési munkák. Az engedélyeztetési szakasz 2 hónapig tartott. A kivitelezés során folyamatos kapcsolatban állunk a megrendelőkkel, akik elképzeléseit jelenleg látványtervekkel tudjuk reprezentálni.

Ezen munkánk során konyha és nappali teljes körű felújítását vállalat cégünk egy családi házban. A konyhában teljes felújítás, azaz gépészeti-, burkolati, festési munkát végeztünk. A nappaliban nyílászáró csere, és fűtés korszerűsítés történt radiátorcserével együtt. A nappali teljes körű felújítása - vakolási, festési munkák - után a családi ház átadásra került a megrendelő elképzelései szerint.

A felújításkor a megrendelő kizárólag fürdőszoba teljes körű felújításával bízta meg cégünket, célja egy modern design kialakítása volt. Partnerünk egy átfogó megoldást várt tőlünk burkolatok, fürdőszobai eszközök, -bútorok, -tökrök, -világítástechnika tekintetében. Figyelembe vettük megrendelőnk egyedi igényeit így elkészült a minden igényt kielégítő fürdőszoba.

Ezen munkánk során a házban teljes melegburkolati felújítást, illetve beltéri ajtó cserét végeztünk. Egyedi igény szerint 8mm-es, IP32 kopásállóságú, vizes rendszerű padlófűtésre alkalmas laminált padló került lerakásra a nappaliban, közlekedőben, és a hálószobákban is. A burkolatok elkészítését követően a beltéri ajtók cseréje is megtörtént.

Ebben a projektben komplett családi ház generál kivitelezését végeztük. A munkálatok az előre egyeztetett ütem szerint zajlottak. Az átadás a szerződés szerint a vállalt határidőre, és minőségben megtörtént. Vállalt kivitelezési határidő: 11 hónap.