Belsőépítészet

2022-es munkáink

Székesfehérvár - Generál kivitelezés. Ez a családi ház Leier kéregfal rendszerből épült a megrendelő döntése alapján. Részt vettünk a Leier által szervezett képzésen, amely lépésről lépésre, a megrendeléstől, a szállítási folyamaton keresztül, a daruzási tanácsokkal együtt a komplett folyamatot átadta a képzésen. Óriási előnye, hogy nagyon gyorsan megépül a ház és szerkezetileg nem könnyűszerkezetes épületről beszélünk, hanem vasbeton elemekből áll. Az alapozási munkálatokat május közepén kezdtük és decemberben már a külső munkákat, 6m2 esővízgyűjtő tartály lerakása, kerítés építés, tereprendezés volt már folyamatban.

Velence - Társasház (3db 150m2 ház építése) Az a társasház 450m2 komplett generálkivitelezését vállaltuk. Az alapozási munkálatokat 2021. 06. hóban kezdtük, a kivitelezés már “ismert terep” volt számunkra, azaz a beszállítók, a betongyár, a daruk és egyéb szakmunkához szükséges kapcsolatunk már Velencén ismert volt számunkra és 2022. december végén átadásra került az épület. Az alábbi fotósorozat szemlélteti a munkafolyamatokat.

2021-es munkáink

Saját családi házunk, amely egy társasházi környezetben helyezkedik el, természetesen szintén a családi vállalkozásként működő építőipari Cégünk által került megépítésre. A fotódokumentáció így boldog családi képeket is tartalmaz, tükrözve boldogságunkat. A kivitelezés gyorsan, természetesen nem várt akadályok (mint pl. időjárás vagy esetleg alvállalkozók lemorzsolódása) mellett stabilan és megerősödve, fixen zajlott.

Családi ház komplett külső és belső felújítása. Tetőcsere, homlokzati hőszigetelés, műanyag nyílászáró beépítése. Terasz tervezése és megépítése, garázs építése, külső tereprendezés és térkő lerakás. Belső válaszfalak bontása/átépítése, szobák ill. nyílások kialakítása, aljzatszigetelés, estrich betonozás, aljzatkiegyenlítés után hideg és melegburkolatok lerakása. Komplett fürdőszoba kialakítás, vízvezeték rendszer komplett cseréje, kondenzációs gázkazán ill. padlófűtés rendszer kiépítése. “Otthon felújítási pályázattal”

Családi ház belső tér komplett felújítása, fürdő/WC tervezés és kivitelezés; nappali álmennyezeti szerkezet és villany szerelvényezés; aljzat felszedése/aljzatkiegyenlítés/burkolás a teljes házban; beltéri ajtók megrendelése/cseréje. A ház külső lábazatának javítása, terasz burkolat csere és tereprendezés/térkövezés. “Otthon felújítási pályázat” készítésével

Napelem rendszer szerelés, bejárati ajtó csere, komplett konyha felújítás, beépített gardrób készítése. “Otthon felújítási pályázat” készítésével vállaltuk a kivitelezést.

Családi ház külső homlokzatának komplett felújítása (javítás, festés, díszburkolat felrakása) “ Otthon felújítási pályázat” készítésével vállaltuk a kivitelezést.

Családi ház komplett konyha, étkező, nappali felújítása. Konyhabútor tervezés/gyártás. Vízvezeték és villany komplett cseréje, átépítése. Aljzat felszedése, újra betonozása, aljzat kiegyenlítés után hidegburkolat, nappali és folyosó melegburkolat lerakása. Konyha oldalfali csempézés, szerelvényezés. “Otthon felújítási pályázattal”

Régebbi munkáink

Ezen munkánk során konyha és nappali teljes körű felújítását vállalat cégünk egy családi házban. A konyhában teljes felújítás, azaz gépészeti-, burkolati, festési munkát végeztünk. A nappaliban nyílászáró csere, és fűtés korszerűsítés történt radiátorcserével együtt. A nappali teljes körű felújítása - vakolási, festési munkák - után a családi ház átadásra került a megrendelő elképzelései szerint.

A felújításkor a megrendelő kizárólag fürdőszoba teljes körű felújításával bízta meg cégünket, célja egy modern design kialakítása volt. Partnerünk egy átfogó megoldást várt tőlünk burkolatok, fürdőszobai eszközök, -bútorok, -tökrök, -világítástechnika tekintetében. Figyelembe vettük megrendelőnk egyedi igényeit így elkészült a minden igényt kielégítő fürdőszoba.

Ezen munkánk során a házban teljes melegburkolati felújítást, illetve beltéri ajtó cserét végeztünk. Egyedi igény szerint 8mm-es, IP32 kopásállóságú, vizes rendszerű padlófűtésre alkalmas laminált padló került lerakásra a nappaliban, közlekedőben, és a hálószobákban is. A burkolatok elkészítését követően a beltéri ajtók cseréje is megtörtént.

Ebben a projektben komplett családi ház generál kivitelezését végeztük. A munkálatok az előre egyeztetett ütem szerint zajlottak. Az átadás a szerződés szerint a vállalt határidőre, és minőségben megtörtént. Vállalt kivitelezési határidő: 11 hónap.