Szolgáltatásainkat eseti megbízásként, alvállalkozóként vagy teljeskörű kivitelezőként látjuk el. Ezen felül az egyes részfolyamatokhoz használatos építőipari eszközök és berendezések bérlésére is van lehetőség.

Az építőipari tevékenységünket családi házak felújításától kezdve ingatlanok felépítéséig vállaljuk. Szolgáltatásainkat széles skálában biztosítjuk ügyfeleink részére, ezért minden megkeresést egyedileg kezelünk

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése van felénk, forduljon hozzánk bizalommal.

Generál kivitelezés

Építőipari tevékenységünk egyike a generál kivitelezés, melynek során teljes körű szolgáltatást biztosítunk a tervezéstől a lakhatási engedély kézhezvételéig. Napjainkban előtérbe kerülnek ezen komplex szolgáltatások, így Cégünk is emellett teszi le a voksát. Nem kizárólagosan generál kivitelezéssel foglalkozunk, azonban a több éves tapasztalatunkra alapozva azt látjuk, hogy azon projektek esetében, amelyeknél már a kezdeti fázisba be tudtunk csatlakozni, ott hatékonyabban részt is tudtunk venni a munkafolyamatok optimalizálásban. Előnyösebb, illetve költséghatékonyabb megoldásokat tudtunk biztosítani ügyfeleink részére, ezen esetekben, amikor már a tervezési fázistól mi vittük a projektet. Az építkezések eredményesebbek voltak, ügyfeleink pedig elégedettebbek, többek között annak köszönhetően, hogy a kivitelezés teljeskörű volt - tehát nem kellett egyes részfolyamatokhoz külön-külön szakembereket keresni, illetve megbízni.

Építőipari tevékenység A-Z-ig
ingatlan felújítás

Felújítás

Meglévő ingatlan esetében gyakran adódnak olyan helyzetek, hogy felújításba kell belevágni. Ez minden család életében nehézséget jelent. Akár bővítésről, akár kényszerű felújításról, akár renoválásról, akár átalakításról legyen szó, sokan nem tudják hol, hogyan is kéne belekezdeni. Építőipari tevékenységünk során a szakértő csapatunk segítségével megpróbáljuk a lehető legtöbb terhet levenni az Önök válláról, megpróbáljuk a lehető legoptimálisabb megoldást kitalálni azokra az esetekre, amikor gyorsan kell cselekedni.

Legyen szó festésről, konyha-, fürdőszoba felújításról, vagy akár nyílászáró cseréről, számunkra nincsen lehetetlen. Keressen minket bátran.

ingatlan felújítás

Eszköz-, Gép bérbeadás

Cégünk kivitelező cég révén számos eszközzel, illetve géppel rendelkezik. Építőipari tevékenységünk során ezen eszközöket nem csupán a kivitelezések, illetve felújítások során használjuk, hanem bérlésükre is lehetőséget biztosítunk. Nézzen szét nálunk, garantáljuk segítségükkel gyorsabbá teheti munkafolyamait.

Nézzük is meg milyen eszközökről lenne szó:

 • Brinkmann esztrich boy
 • WOLF-PACK 4100 vibrohenger 1000 mm széles kerékkel
 • Alumínium felhajtó rámpa h=3000 mm
 • UBZ-60 döngölő
 • UB 2 döngölő
 • VD 45O/20 lapvibrátor
 • Beton- aszfaltvágó gép Q 400 mm koronggal
 • 27O m2 keretes ,,sárga” állvány
 • 250 m2 Krause homlokzati állvány
 • Betonacél hajlítógép Q 22 mm-ig
 • Makita bontókalapács
 • 150 m2 PERI födémzsalu anyag
 • 300 SYNTESI betonkeverőgép
 • MlG-315 CO hegesztő
 • Raklapemelő béka

Amennyiben valamelyik gépre, eszközre szüksége lenne, vagy csupán érdeklődne, keressen minket bizalommal!

Építőipari eszköz-, gép bérbeadás
Szakipari munkák, aljzatbetonozás %sep% szÉpítő

Alap-, födémzsaluzás

Zsaluzás az építőipar azon munkafázisa, amely során elkészül az az ideiglenes segédszerkezet, amely a betonozandó felület megtámasztó, illetve alátámasztó szerkezetét biztosítja. Komoly munkafázis, amelyet cégünk precízen, szakembereink odafigyelő munkájával végez. A zsaluzás során az előkészületekre hasonlóan nagy hangsúlyt fektetünk, mint magára a zsaluzat kiépítésére.

Szolgáltatásaink közé tartozik, mint a kivitelezés egyik részfolyamata, egyedi megbízásként alap-, illetve födémzsaluzást is vállalunk. Ezen felül pedig a zsaluzáshoz szükséges eszközök bérlésére is van lehetőség.

Szakipari munkák, aljzatbetonozás %sep% szÉpítő

Állványozás

Napjainkban egy családi ház külső homlokzatának építése, felújítása, szigetelése, esetleg festése során elengedhetetlen a homlokzati állvány alkalmazása. Az szakszerűen felépített állvány lehetőséget biztosít, hogy a fentiekben említett szakmunkák olcsóbban, könnyebben, gördülékenyebben, és mindenek előtt biztonságosabban elvégezhetőek legyenek.

Szolgáltatásaink közé tartozik ezen állványrendszerek 500 m2-es felületig történő biztosítása. Amennyiben építkezési, felújítási munkálatai már folyamatban vannak, abban az esetben is rendelkezésre áll a megfelelő mennyiségű állványzat. Előzetes egyeztetést követően profi csapatunk házhoz viszi Önnek a szükséges mennyiségű állványt, biztonságosan felépíti, majd a munkálatok befejeztével leszereli és elszállítja.

Tapasztalatból mondjuk, ezen részfolyamat szakszerű ellátása nagyban meg tudja könnyíteni, és gyorsítani az építési, felújítási munkálatokat.

Homlokzati állvány szakszerű összeszerelése
Építőipari tevékenység A-Z-ig

Estrich betonozás

Építkezések és felújítások alkalmával gyakran alkalmazzák, mint vékony aljzatbeton réteg. Funkcióját tekintve hasonló, mint a hagyományos beton, azonban költséghatékonyabb, minőségileg jobb alapanyag. Az estrich betonozás talán egyik legfontosabb ismérve, hogy a hagyományos betonhoz képest jóval vékonyabb, ezért a száradási ideje is jóval kedvezőbb, mindösszesen 7 nap.

Cégünk széles körben alkalmazza építőipari tevékenysége során, több építkezésnél, felújításnál dolgoztunk már ezzel a módszerrel. Mivel emellett az aljzat mellett tettük le a voksunkat, ezért a lerakáshoz, illetve keveréshez szükséges gépekkel, adalékanyagokkal, technikákkal is rendelkezünk.

 

Építőipari tevékenység A-Z-ig