Ezek vagyunk mi

Otthona kulcsra kész lesz csapatunk által. Gondoskodunk róla, hogy az építkezés miatt ne fájjon a feje!

Rohanó világunkban nem tucat házakat szeretnénk építeni futószalagon. A felújítási, kivitelezési munkák során célunk, hogy kulcsra kész otthonokat teremtsünk. Elsődleges szempont számunkra, hogy Ügyfeleink elképzelése, víziója, valósággá váljon, a terveik testet öltsenek, majd végül az utolsó virágcserép is oda kerüljön, ahová megálmodták.

Egy ingatlan hatalmas mérföldkő egy ember életében, ezért számunkra is megtiszteltetés, hogy ennek építési, vagy felújítási munkálataiban részt vehetünk, értéket teremtve ezzel Ügyfeleinknek!

Cégünk 2010-es megalakulása óta foglalkozik kivitelezéssel. Azóta számos kisebb, illetve nagyobb beruházásban vettünk részt, amely segítségével nagy fokú rálátást szereztünk az építőipar működésére, továbbá a piaci igényekre. Az évek során ezen tapasztalatok körvonalazták szolgáltatási palettánkat, kialakításukkor fontos szempont volt, hogy egyedi igények esetén is rugalmasak tudjunk lenni.

Rugalmasságon felül munkánkat a pontosság, az átláthatóság, és a minőség jellemzi. Fókuszban nálunk az ügyfelek vannak, ezért otthonaikat kulcsra készre varázsoljuk, megkímélve őket rengeteg fáradtságtól.

Tevékenységeink közé felújítási munkálatokon túl az építési, kivitelezési munkák is beletartoznak. Ezen felül építőipari eszközök, gépek bérlésére is van lehetőség, továbbá estrich betonozási, alap-, födémzsaluzási, valamint állványozási munkálatokat is vállalunk.

A fenti tevékenységeket eseti megbízás szerint alvállalkozóként is tudjuk teljesíteni. A kivitelezési munkálatokat társas ház, családi ház, lakás esetén is vállaljuk, cégek és magánszemélyek részére is, tehát kisebb felújítások, és nagyobb beruházások is a tevékenységünk részét képzik. A fentiekre tekintettel előzetes, személyre szabott, komplex ajánlattal készülünk minden Ügyfelünk részére.

Bizakodva várjuk Önnel is a közös munkát.

Álmai otthona többé nem álom

Otthona kulcsra kész lesz csapatunk által. Gondoskodunk róla, hogy az építkezés miatt ne fájjon a feje!