szÉpítő logó

Megtaláltad álmaid otthonát

Mégis honnan tudjuk mindezt?
Onnan, hogy ez az ingatlan megtestesít minden olyan elvárást, amelyet egy tökéletes családi házzal szemben támasztasz!

Mit kell tudni az ingatlanról?

Bátran állíthatjuk, hogy kívülről-belülről ismerjük a házat, elvégre az ingatlan a szÉpítő saját tervezésű és kivitelezésű projektje. A lakóház társasházi környezetben épül, saját udvarrésszel rendelkezik. Lokációját tekintve Velencén található, azon belül is a csendes, nyugodt Venezía lakóparkban.

Minden igényt kielégítő, kétszintes épületről beszélhetünk. Az építkezés során minden tekintetben kiváló alapanyagok kerülnek felhasználásra, emellett fontosnak tartjuk, hogy a legújabb rendszerek kerüljenek beépítésre. A tervezés során a modern igényeket tartottuk fő szempontnak, így beépített design konyha, komplett motoros árnyékolástechnika, praktikus gardrób szoba kerül kialakításra. A 145 nm-es ingatlant a tágas belső terek teszik élhetővé és családiassá.

Az ingatlan felépítését tekintve 2 szintes. A földszint, mint élettér magába foglalja a tágas nappalit, konyhát, háztartási tároló helyiséget, zuhanyzót, wc-t, továbbá itt kapott helyet a gardrób szoba is. Az emeleten található 3 hálószoba, illetve egy fürdőszoba. A földszinti nappaliból tolóajtón keresztül a tágas teraszra érkezünk. A kellemes hangulatú udvart zöld felületek jellemzik, a burkolt részeket pedig igényesen térkövezett felületek biztosítják. Az ingatlan területére motoros távirányítós kapun juthatunk be, gépjárművel fedett, térkövezett burkolaton van parkolási lehetőség.

Napjainkban a környezetvédelmi szempontok kiemelt fontossággal bírnak. Cégünk tesz is azért, hogy mindezeknek az elvárásoknak maximálisan megfeleljünk. Nem csak az építkezés során tartjuk fontosnak mindezek betartását, hanem a kivitelezési módszerek is környezetkímélő megoldásokról árulkodnak. A költséghatékonyság jegyében napelem rendszerrel lesz ellátva az ingatlan.

Építési munkálatok

Családi ház generál kivitelezés
Családi ház generál kivitelezés
családi ház generál kivitelezés
Családi ház generál kivitelezés

Az ingatlan építési munkálatai jelenleg is zajlanak, 50%-os készültségi fokon állnak. A különböző építési fázisok az eddigiekben az előre meghatározott tervek szerint haladtak. Az átadás várható ideje 2021. május.

Érdekel az ingatlan

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy ingatlan vásárlást komoly kiválasztási, mérlegelési folyamat előz meg. Sőt minden bizonnyal mielőtt minket választanának, nem csupán a Mi ingatlanunkat fogják megtekinteni. Ez teljesen természetes folyamat, ezért cégünk maximálisan támogatja Önöket ezekben a lépésekben, mert mint tudjunk, nem egy tábla csokoládé megvásárlásáról van szó.
Cégünk azt szorgalmazza, hogy bármiféle kérdés esetén keressenek minket bizalommal. Egyeztetést követően természetesen személyes találkozóra is van lehetőség, ahol még részletesebb információkat kaphatnak, továbbá az ingatlan jelenlegi állapotát is megtekinthetik.

Az ingatlan tulajdonságait tekintve Cégünk páratlan ajánlatot kínál Önnek és Családjának. Korlátozott ideig 82 millió forintos irányáron megvásárolható az ingatlan. Továbbá ajánlatunk részét képzi egy ingyenes kert rendezés, -építés, amelyet cégünk az építési projekt zárását követően végez el.
Családi háza kulcsra kész, Önnek már csak be kell költöznie!

Keressen minket bizalommal!

Adatvédelmi Nyilatkozat

Minden jog fenntartva SzÉpítő.hu 2020